Viini ja Ruoka Magazine

Tastingbook Viini&Ruoka on ensimmäinen viinimedia maailmassa, joka yhdistää viineistä ja ruoasta kiinnostuneet kuluttajat, niin kotimaiset kuin maailman johtavat viiniasiantuntijat, viinintuottajat ja keittiömestarit yhteen sosiaalisen median, edistyksellisten digitaalisten palveluiden ja applikaatioiden kautta. Visuaalisesti näyttävällä ja raikkaalla ilmeellä sekä monipuolisilla digitaalisilla ominaisuuksilla maustettu media tuo viinimaailman edistyksellisimmän sosiaalisen median -Tastingbook.com ja sen suomalaisille räätälöidyn Tastingbook.fi -maailman lukijoittemme ulottuville. Tastingbook Viini&Ruoka -lehti kertoo heille viihdyttävästi viineistä ja niiden ympärillä olevasta lifestylesta sekä parhaista Suomessa saatavista viineistä ja niille sopivista ruoista. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä 96-sivuinen lehti julkaistaan niin interaktiivisena digitaalisena julkaisuna kuin painettunakin.

            Mainostajalle interaktiiviset digitaaliset lehdet tarjoavat suoran kanavan myydä ja markkinoida tuotteita ja palveluita lukijoille, ohjata lukija erikoiskampanjoiden pariin sekä tehostaa näkyvyyttä esimerkiksi tv-spottien avulla. Painettujen lehtien laaja Lehtipiste-jakelu tavoittaa lisäksi suuren osan kohderyhmästä ja tarjoaa sitä kautta vahvan tuen niin brändin kuin tuotteiden markkinoinnille.

            Painettua lehteä myydään Lehtipisteiden kautta hintaan 2,90 € ja digitaalinen lehti jaellaan suorajakeluna yhteistyökumppaniemme kautta.